Aryan Tarantino : Fatih Terim’in karanlık geçmişi

940
1-Futbol otoritesi, ombdusman, imparator diye bu halka lanse edilen cahil, maganda, kof bir kabadıyının gerçek yüzü; Bunları basın yazmaz, yazarlar yazmaz, çünkü her zaman arkasında sihirli bir el onu hem kurtarmıştır hem de korumuştur.
Resim
2-kendisini gs’de isteyenlerin yanında istemeyen gs’liler de vardı. bunlardan biri de gs divan kurulu üyesi gündüz aktuğ’dur 24 yaşında gs’ye transfer olan f. terim, kendisini takımda istemeyen emniyet müfettişi gündüz aktuğ’u bayıltana kadar dövmüştür.
Resim
3-polis ve savcılık tutanaklarında, dövülen aktuğ’un 10 bin lira kadar parasının ve yüzüğünün de “kaybolduğu” yazmaktadır.Terim aynı zamanda gasp yaparak Aktuğun parasını ve yüzüğünü de almıştır, kayıplara karışan terim için emniyet “görüldüğü yerde yakalanması” emri çıkardı.
Resim
4- 1977 yılında müjde ar için gazino basan f. terim , müjde ar’a çicek gönderen adamın kafasını yarmış ve karakolluk olmuştur, araya giren gs yönetimi ve emniyetin çabalarıyla kurtulmuştur.

Resim

5- Fatih Terim, 1980’de maç sonunda emniyet görevlileriyle kavga etmiş, tutuklanmıştır. – görülen davada yine “gizli bir el” araya girmiş ve cezası paraya çevrilerek kurtarılmıştır.

Resim

6- 1982-83 sezonunda, uzun yıllardır şampiyon olamayan gs, önemli bir maç olan ads maçında 3-0 kaybedip şampiyonluk şansını yitirmiştir – bu maçta f. terim eski takım arkadaşı erol togay’a ağır küfürler eşliğinde kafa atıp dişini kırmıştır

Resim

7- 1985’te antalyaspor maçında erdal keser’e kırmızı kart çıkaran hakemin üzerine yürümüş, ağır küfürler edip yüzüne tükürmüştür. – kırmızı kart gören terim, sahayı terketmeyi reddetmiş, tribünleri galeyana getirmiş, sahadan polis zoruyla çıkarılmıştır.

Resim

8- yine “bir gizli el” devreye girer, raporlar değiştirilir, cezalar değiştirlir ve sadece 5 maç ceza ile kurtarılır fatih terim – eğer raporlar değiştirilmese, kurallar uygulansa, hakemi darp eden, küfür eden, yüzüne tüküren terim ileride teknik direktör olamayacaktı.
9-2003’te elazığ maçında hakem ali aydın’a aleni şekilde küfürler eder. hem sahada, hem tv’de izleyenler bu küfürleri duyar. – fakat ne hikmetse hakem ali aydın raporunda bu küfürlere yer vermez. gözlemci, tv görüntülerinden bir rapor hazırlar.

Resim

10- 2003’te trabzon’da “allaha ve dine küfür ettiği” için hakkında dava açılmıştır. 2003-2004 sezonunda, inönü stadında bjk tribünlerine el hareketi çeker, fakat medyanın büyük çoğunluğu bu hareketi ayıplamak yerine tribünlerin terim’i tahrik ettiğini söyleyerek aklamaya çalışır
Resim
11- 2000’de fiorentina’yı çalıştırırken uefa kupası maçında, maçın türk hakemi orhan erdemir’e ağır hakaretler etmiş, tribüne gönderilmiştir – o. erdemir yıllar sonra, o maçtan sonra kariyerinin nasıl çabucak “bittiğini” anlattı.
12- 2005 milli takımın başında ve isviçre maçı utanç gecelerinden biri. saha kenarında gerilim… bütün futbolcuların, tribünlerin, ülkenin sinirlerini yay gibi geren hareketler saha kenarından oyuncusuna “6 numaralı oyuncunun bileğine bas…” şeklinde anlaşılan talimatı

Resim

Resim

13- a milli takım teknik direktörü kebapçı mekanını basmaya gider, dayak yedikten sonra saksı üzerinden atlayarak topuklar. bir hafta ortalıkta gözükmez… bu şahıs futboldan men edilmez… – ardından tff açıklama yapar. tff ve fatih terim anlaşarak yollarını ayırmıştır.

Resim

14- işte gerçek Fatih Terim kişiliği bu Racon kesen, mafyavari kabadayılık yapan, basında istemediği herkesi kovduran imPARAtorun gerçek karakteri..
Not ; Bu flod Twitter’da  Aryan Tarantino “https://twitter.com/AryanTarantino” tarafından hazırlanmış, kendi rızası ve izni alınarak yayınlanmıştır.